7-månadersbusen!

Idag fyller Evelina 7 månader, och nu händer det grejer här! Evelina är ingen stillaliggande bebis längre, som man kan lägga på lekfilten medan man pysslar med annat, för i måndags började hon kräla! Hon har försökt ett tag utan att komma någonstans, men över en natt bara så blev det fart på henne. Så nu sitter det skydd för eluttagen och det går inte att ha något löst liggande eller stående någonstans, för allt hon kommer åt ska undersökas. Kul att det händer saker, men det var helt klart enklare när hon inte tog sig någonstans.

För 2 1/2 vecka sedan upptäckte hon att man kan göra olika ljud med rösten, och jösses vilka illtjut hon kan få till. Hon har även börjat visa mera humör, och blir arg och ledsen när hon inte når saker hon inte får ha eller när man tar saker ifrån henne. Vid exempelvis blöjbyten gäller det att ha våtservetterna och blöjorna utom synhåll för annars snor hon åt sig dom, och ha andra roliga saker att ge henne för annars har hon inte tid att ligga still.

11 februari, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “7-månadersbusen!”

  1. Annica:

    En härlig utveckling framöver för er och Evelina!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: