Så mycket liv över nytt träningsgodis

Det är rätt sällan jag köper träningsgodis till hundarna, för ofta är det ju någon liten säck foder med bland priserna när det går bra på tävlingar, men igår så tog det sista slut! Lenny fick köpa en påse av ICA’s Frolic-liknande foder med sig hem efter jobbet idag, och när det var dags för lite träning i vardagsrummet så blev Thone helt galen. Från att bara tränat med torrfoderkulor här hemma så var det nya godiset tydligen något att gå i taket av.

Hon hoppade upp och ner, skällde(!) och bjöd på några av de sakerna vi brukar träna på. Uppe på pallen fick hon lite extra fart i rumpan och hamnade fint vid sidan flera gånger. Annars har jag behövt använda handhjälp för att få in rumpan den sista biten. Tänk vilken skillnad lite godare godis kan göra, och det var något jag själv tipsade mamma om när hon inte lyckades få Olga att göra det hon ville få fram.

Thyra och Lhine tyckte också att det var kul att få annan belöning idag. Det var dock ingen fördel för Thyra, som varken gillar när det blir trångt eller halt under tassarna. Ju mer energi hon har desto större utrymme behöver hon, annars blir hon lite obekväm så vi får nog trotsa minusgraderna och träna ute istället i några få minuter innan mina fingrar fryser ihjäl.

22 januari, 2016 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Så mycket liv över nytt träningsgodis”

  1. Åsa o toktassarna:

    Haha, sådär var Kaia åxå, hon fick bara torrfoder först men sen gav jag godis nån gång och jisses, jag som trodde att hon var galen redan som det var 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: