Nej tack, jag vill inte se ditt könsorgan…

Om två veckor så ska Thone ställas både på GRK:s Opel Show och SSRK:s utställning i Mjölby. Då får det inte gå lika illa som i Åtvidaberg, där hon inte alls var med mig och var med vild än tam när vi rörde oss i ringen, så nu ikväll har vi varit ute och ringtränat en stund. Gångbanan längs med gatan utanför har saltats hela vintern, så där tänkte jag att vi kunde springa fram och tillbaka ett par gånger och försöka få fram avslappnade rörelser.

Dessutom skulle vi ju få en del störning av folk som går till/från bussen och väntar på bussen. Jag hittade inte utställningskopplet, så ett retrieverkoppel fick duga. Thone fick ha ganska kort koppel och så låste jag handen vid mitt ben. Det är inte så jag kommer visa henne, men nu skulle vi ju träna. Skulle hon börja hoppa och fara så skulle hon inte komma så långt, varken framåt, åt sidan eller uppåt.

Lite hopp och skutt blev det, men jag ignorerade det och fortsatte springa bara och berömde henne med rösten när hon sprang på bra. Hennes svans som gärna är ganska hög och ringlar omkring som en orm åkte ner så fort hon blev mer avslappnad i rörelserna. Det är nog så att hon pratar mycket med sin svans, och egentligen inte har en hög svans.

Emellanåt ställde jag upp henne också, och när bussen stannade så klev en gubbe av, ställde sig vänd åt vårat håll, drog ner gylfen och ställde sig och pissade! Alltså… Jag hade lust att säga något, men med tanke på vilket trevligt beteende han redan visat upp så sprang vi bort en bit åt andra hållet istället och så ställde jag upp Thone där och väntade tills idioten skulle gå.

När han pissat klart så vände han och gick över vägen, och råkade uppenbarligen missa hur hög kanten var vid busshållplatsen på andra sidan. Han gick rakt in i kanten och föll pladask ner i backen. Jag kunde inte låta bli att skratta lite inombords. Jag vet, det var hemskt av mig, men så kan det gå. Han tog sig tack och lov upp själv, för jag hade inte velat gå fram och hjälpa honom när han nyss stått och hållit i sitt äckliga könsorgan.

24 januari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: