En riktigt trött valp

Idag har vi varit ute och gått en liten sväng allihopa, och jag tycker det är jättemysigt när jag får med Lenny ut på promenad. Det händer inte så ofta, för jag vill helst ut och gå på morgonen och han vill ta det lugnt och dricka kaffe först. När jag frågar om han vill följa med ut så får jag svaret ”Jag kan följa med senare sen.”, men jag vill passa på medan det är ljust ute och det är så skönt att ha det gjort liksom.

När vi, eller jag, går med allihopa så blir det ju ingen lång promenad eftersom att Thone fortfarande är valp, men dagens promenad tog en stund iallafall. Vid en fotbollsplan pulsade jag ut i snön så att hundarna fick springa lösa en stund. Det var lite intressant att se att Lhine var den som tog hand om busandet med Thone. Hon som annars är den som vill vara för sig själv, medan Thyra blir terroriserad.

Vi snirklade omkring lite, och när vi fick en stoppkloss framför oss så valde vi att svänga av och gå igenom en lekpark. Där var det inte en enda människa och väldigt öppet, så jag provade att ha Thone lös där och kom på att jag kunde pulsa ute i snön med henne medan Lenny gick med Evelina, Thyra och Lhine på gångvägen. Thone skötte sig fint och skuttade omkring i snön och mellan oss. Varje gång hon tog sikte mot mig så fick hon en godis.

Att skutta omkring i snön var tydligen väldigt uttröttande för Thone, för när vi kom in igen så lade hon sig och somnade i smutstvätthögen i hallen och rörde sig inte många millimeter på flera timmar. När man gick förbi så lyfte hon på huvudet, men annars sov hon som en stock. Det är så skönt när hon är riktigt trött och nöjd, för annars finns det ju hur mycket energi som helst i henne.

10 januari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: