Thone, den lilla pinan

Nu är det tydligen dags att börja sätta igång och träna ordentligt med Thone, för jösses vad hon styr när hon inte får göra något! Sent igår blev det ett litet träningspass i köket, efter att hon kastat sitt stenhårda plastben i golvet etthundrafemtioelvagånger, terroriserat Thyra och Lhine, rusat omkring som en galning och buffat på mig med en leksak.

Idag har vi kört två korta träningspass, med klossträning på förmiddagen och avlämningsträning nu under kvällen. Det verkar hon nöjd med, för nu hon ligger bredvid min stol och sover. Jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra med Thone, så klossträningen kör vi åt båda hållen. Att röra bakdelen åt höger har vi tränat på tidigare, så röra sig åt andra hållet tycker hon är lite svårt. Jag har hjälpt henne där genom att ställa mig på hennes högra sida och puttat lite på henne med mitt ben för att få henne att börja röra sig.

Avlämningar har vi tränat på ett tag. Vi har även testat utomhus, men det fungerade inte alls så då var det bara att gå in igen och fortsätta träna där. Nu känns det som att hon verkar förstå vad träningen går ut på, så snart är det väl dags att prova på ett träningspass utomhus igen. Sist hade jag lina på henne, men nästa gång får det bli koppel så att hon inte har chansen att få fart under tassarna och börja springa omkring och lattja med dummien.

1 december, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: