Stockholm hundmässa idag igen

Japp, idag blev det att gå upp tidigt igen. Det blev dock lite sovmorgon, för klockan ringde inte förrän 04.00. Två timmar senare var jag, Evelina och mammas valpköpare Susanne och Ingegerd på väg upp mot Stockholm, eller rättare sagt till Norrköping för att plocka upp mamma också. Lenny tyckte inte jag var klok och fattade inte grejen med att sitta och åka upp idag igen, men igår blev det ju inte att gå och titta bland alla försäljare. Det och att sitta vid goldenringarna var vad som stod på schemat idag.

Vid första goldenringen mötte vi upp Cattis, så vi var ett härligt litet gäng Höstglädjare som hängde ihop under resten av dagen. Tyvärr så var det väl inget som var så jätteintressant att titta på i goldenringarna, men vi tittade väl inte ordentligt heller. Det fanns liksom ingen plats kvar längst fram vid ringbanden, och Evelina stal ganska mycket av uppmärksamheten. Nu menar jag inte att alla hanar var fula, men när jag och mamma tittar så tänker vi förstås på vad som skulle kunna passa våra tikar.

När det var dags för tikarna så var vi alla sugna på att kolla vad försäljarna hade att erbjuda och började röra oss ut från C-hallen. Det var dock lättare sagt än gjort, för det blev ett antal stopp under vägen för att prata med folk som ville hälsa på Evelina. Jag tycker bara det är trevligt, och Evelina har inget emot det heller, men till slut fick jag fälla ner suffletten så att ingen skulle se henne och kanske anta att hon sov.

Det var ungefär samma försäljare som det varit de senaste åren, och många hade inte ens mässpriser. Istället talade de gärna om att man kunde beställa från deras hemsida, till samma pris som på mässan. Jag passade ändå på att köpa en ny klotång och favoritschampot, och precis innan vi skulle avsluta shoppingrundan så slog jag till på en stor kartong med hundkex också. Jag kunde ju inte komma hem utan något gott till hundarna!

13 december, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: