Fröken Storöra

Trots de där stora öronen så hör hon väldigt dåligt. Säger jag att hon ska stanna kvar så sitter hon still en halv sekund och funderar över vad det var jag sa, och sedan kommer hon snabbt och sätter sig vid mina fötter. ”Va? Vad sa du för något? Jag hörde inte riktigt!”.

Det är väl inte riktigt så det är, även om det är så det känns. Ibland blir jag galen på att det inte går att gå ifrån henne och undrar vad det är hon inte förstår, men vi måste helt enkelt träna mycket mer på stadga. Thone är en riktig liten mattegris och vill vara så nära som det bara går hela tiden.

3 december, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: