En helt otrolig tur i oturen

Thone hade nog jättegärna följt med till Stockholm hundmässa imorgon, men att starta två hundar på SM är tillräckligt rörigt ändå och tyvärr så finns det ju väldigt många otrevliga hundar på utställningar. Sen så är det ju hur stressigt som helst på morgonen eftersom att dörrarna inte öppnas förrän 07.00 och första start är 08.00. Vi som tävlar SM har ingen egen ingång eller förtur i kön, och utställarna står också och trycker så tidigt… Så att ta med Thone har aldrig känts som ett alternativ när jag måste få med hundar och packning på en och samma gång och springa bort till stora ringen.

Att sitta och åka ut med henne till Hälla kändes sådär halvkul, men så kom jag på att jag kunde fråga Susanne som har kullsyster Freja och halvkusinen Ville. Det gick bra att få lämna Thone där och jag var och lämnade henne redan nu ikväll, för vi åker ju så himla tidigt imorgon.

På vägen dit stannade jag för att tanka bilen full och köpa matsäck till imorgon, och när jag klev in i affären så upptäckte jag att jag hade åkt ifrån mobilen. Suck! Jag hade varken adressen i huvudet eller kollat upp på någon karta var Susanne bodde. Aja, det fick bli att sitta och åka fram och tillbaka… men när jag var på väg till bilen så var det någon som ropade mitt namn. Vänder mig om, och där står Susanne. Helt otroligt, kan man ha en sådan tur?!? Vi möttes upp med bilarna på parkeringen och sen var det bara för mig att åka efter henne.

Det är otroligt lugnt här hemma nu, och känns lite konstigt att ingen stökar omkring och att inte behöva hålla koll på om Thone behöver tas ut på rastning. Jag är inte helt säker, men jag tror det är första gången som nån av mina hundar sover borta hos någon annan än mina föräldrar och det kändes lite konstigt att smita iväg när Susanne tog ut Thone på rastning. Det blev fullt kaos när Thone, Freja och Ville träffades, men jag hoppas att Thone kan uppföra sig lite grann iallafall.

11 december, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: