Bortblåsta planer

Det blev en tidig morgon idag, då Evelina vaknade redan vid 4-tiden. Stackaren har blivit förkyld, och efter att jag sköljt igenom hennes täppta näsa med koksalt så var hon förstås klarvaken. Efter att hon ätit så tog vid med oss täcke och kuddar in i vardagsrummet och tittade på tv en stund innan vi somnade om.

Planen för den här dagen var att gå en långpromenad med Thyra och Lhine, gå en promenad med Thone i lina och sedan träna med alla tre. Evelina fick följa med på långpromenaden och få lite frisk luft, och det blev hennes andra åktur i sittdelen. Vädret var lite halvtaskigt, och blev bara sämre och sämre. Vi hade dock turen att vi hann in före stormen drog igång.

Jag hade missat att det skulle bli storm idag, så tanken var ändå att gå ut med Thone, men när hundarnas filtar som hängde på vädring fick vingar och deras plastbädd for iväg över gräsmattan så bestämde jag mig för att vänta med promenaden… som till slut fick utebli för ganska snart började det blåsa ännu mer. Sådär så man bara väntade på att något skulle komma inflygande genom en ruta.

När jag skulle släppa ut Thone på rastning efter att hon fått sin lunch så följde jag med henne ut för att städa upp lite på tomten, och det var en himla tur för grannens staket hade blåst omkull. Det blev att skynda in och hämta kopplet, och försöka få henne att rasta sig i koppel. Det tog sin lilla tid, men till slut så kissade hon och vi kunde springa in igen.

Inte en enda gång hittills har hon kissat i koppel när vi har varit ute på promenad här omkring. Förra helgen när vi var på utställning så höll hon sig tills vi kom hem igen. Hon kissade två gånger när vi var på utställningen i Mantorp, men då var hon verkligen akut kissnödig och satt jättelänge. Med tanke på det så har hon blivit förlåten för de två olyckorna som hänt inne idag.

På grund av vädret så blev det förstås ingen träning för Thyra och Lhine idag. Det kändes lite surt nu när det bara är en vecka kvar till SM, men jag känner ändå ingen panik. I år känns det som en bonus att vi har lyckats kvala, och jag hoppas att vi kan gå in och bara ha kul utan att det känns för nervöst.

4 december, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: