Första promenaden med alla tre på egen hand

Nu ikväll fick Thone hänga med mig, Thyra och Lhine på en liten rastrunda. Hon har inte fått många promenader alls, och idag var första gången som jag gick ut med alla tre själv och andra gången som Thone fick följa med mormor och moster ut. I söndags gick vi en liten promenad allihopa, där Lhine gick med Lenny och barnvagnen, Thyra gick lös och Thone gick med mig. Det var väl inte jättesmart att ha Thyra lös, för då blev vi ju lite splittrade.

Idag fick Thyra, som nästan alltid är lös, gå i koppel hon också så att vi gick i en samlad trupp. Det gjorde det hela mycket enklare för Thone, som inte hade något mycket längre fram som lockade. Lite trassligt blev det, men gick ändå hyfsat smidigt så i fortsättningen blir det nog att gå en kort sväng på förmiddagen när Lenny jobbar dag så att Lhine får göra nummer två. Hon vill ju helst inte göra det på tomten, och jag vill inte lämna Thone helt ensam.

Det är kanske fånigt av mig, men det är främst för att jag inte vill riskera att Thone gör sig illa om hon försöker bryta sig ut från köket. Hittills tycker jag dessutom att hon har varit för liten för att gå promenader, och hon har klarat sig bra med att bara skutta omkring på tomten, men nu när vi har gått till bilen och valpkursen så har det börjat likna promenader istället för långsamma upptäcktsfärder.

6 november, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: