Dagen efter

Idag har vi haft en riktig bakisdag, och bara lufsat omkring här hemma och struntat i klockan. Eller nästan iallafall. Innan det började bli mörkt så gick vi ut på tomten för att ta en finare bild med mig, Thone och hennes rosetter, pokal och priser. Vi hade tänkt försöka ta några uppställda bilder på Thone också, men Evelina var ledsen i vagnen så det får vi ta någon annan dag.

Jag har fortfarande lite svårt att förstå gårdagens resultat. Liksom, hände det på riktigt? Att det var auktoriserade domare som dömde gör såklart att det känns ännu häftigare. Att Thones mamma, mormor, gammelmormor, pappa, farmor och gammelfarmor alla är Höstglädjare gör ju också att det känns lite extra speciellt.

Vilken tur att jag inte bara grävde ner mig i sorg när Lhine visade sig vara tom, utan att jag och mamma snabbt började fundera ut en ny kombination och att jag frågade Emma redan samma dag om vi kunde få låna Sasha för en parning. Hade vi väntat kunde det ju varit för sent, eftersom att Sasha började löpa bara lite senare samma dag. Det var ju även tur att jag var sjukskriven för mina foglossningar, så att jag kunde åka och hämta Trazzel vid färjan i Oskarshamn. Framförallt så var det ju en himla tur att Emma och Cattis ville låna ut sina hundar!

15 november, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Dagen efter”

  1. Åsa o toktassarna:

    Shit vad stor hon har blivit! Så fin!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: