Börjat damma av den gamla veteranen

I helgen är det dags för utställning igen, och då ska även Thyra ställas! Jag velade ett tag om vem jag skulle anmäla förutom Thone. Lhine hade kommit lite längre med sin päls efter fällningen, men det fick bli Thyra då jag tänkte att det kan vara kul att visa upp en pigg och fräsch 11-åring. Det är över 3 år sedan Thyra ställdes senast, i augusti 2012, och då blev hon BIS-veteran och Rhiva BIS-valp.

Iallafall, i förra veckan började jag trimma lite smått på Thyra. Jag hade tänkt att hon skulle fått ett bad också, eftersom att det är lite skillnad på smutsig päls som ligger hur den vill och ren päls som har blivit borstad och fått torka i rätt riktning. Badet glömdes bort, och nu är det inte många dagar kvar till utställningen så idag fick det bli finputsning av smutsig päls.

Än är jag dock inte helt nöjd med trimningen, så jag får nog bada henne torsdag kväll eller tidigt på fredag så att jag hinner klippa lite till på henne. Det ska bli riktigt kul att ställa henne i helgen, och jag hoppas att Thyra kommer tycka det samma. Vi kommer inte köra någon utställningsträning innan, för hon står finast när hon bara står och tigger och liksom inte vet om att hon står uppställd.

24 november, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Börjat damma av den gamla veteranen”

  1. Amanda:

    Svar på din kommentar i min blogg; haha jag hade aldrig orkat med småbarn och en valp. Jag är gråtfärdig varje dag av trötthet och irritation. Det är så himla jobbigt att vara hemma heltid med valp samtidigt som jag jobbar heltid. Ibland har jag lust att lägga på under telefonmötena för att jag inte orkar lyssna hahaha!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: