4 månader

Idag fyller vår lilla prinsessa 4 månader! Tanken var en dag med massa bus och mys, men imorse när jag vaknade så hade jag ont i halsen och jätteont i hela kroppen. Nu ikväll när jag tog tempen så förstod jag varför jag känt mig överkörd hela dagen, feber som sakta stiger. Usch!

Ett litet 4-månadersfirande blev det iallafall, och två presenter har hon fått i förskott. I fredags fick hon en tuggvänlig leksak med skallra i glada färger när vi var och köpte en farsdagspresent, och i måndags hittade jag en billig one piece som jag inte kunde låta bli att köpa till henne.

När Lenny varit och handlat idag så hade han med sig en burk mangopuré hem, och den tyckte Evelina var så god att hon började gråta när hon inte fick smaka mer. Lilla gullungen!

11 november, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “4 månader”

  1. Annica:

    Mums med mango! Hon är så söt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: