Varje morgon…

Förutom att hon sover hela nätterna och oftast inte vaknar förrän vid 8-tiden så är Evelina dessutom väldigt tyst och snäll om morgnarna. Hon vaknar lite försiktigt och ligger och pysslar för sig själv, så även om hon vaknar före mig kan jag gå på toaletten och släppa ut hundarna innan jag plockar upp henne ur spjälsängen. När jag ställer mig vid spjälsängen, som står precis intill min sida av sängen, och säger god morgon så bjuder hon alltid på ett stort smile. ”Hej mamma! Äntligen är det morgon och en ny dag!”.

28 oktober, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Varje morgon…”

  1. Karin:

    Vad underbart !! En sån gullunge du har!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: