Var tog den lilla söta valpen vägen?

Thone är 3 1/2 månad, och det är hemskt vad fort hon har vuxit! Hon är ingen bjässe, men jag tycker liksom att hon redan börjar se vuxen ut på något sätt. Någon ullig och gullig päls har hon inte kvar. Rak päls började hon få längs ryggen väldigt tidigt, och nu de här dagarna har jag sett att hon både har börjat få tjockare päls och behöver gå till frisören… Hon får dock vara lite vildvuxen ett tag till, för jag kommer behöva assistans eftersom att hon har tusen myror i brallan och en mun som ska hjälpa till med allt.

Emellanåt blir jag lite ledsen över hur fort tiden går, och hur lite bilder jag tagit på Thone. Men som jag sagt innan, det går inte att fota henne själv eftersom att hon alltid ska vara nära – och det är ju faktiskt tusen gånger bättre än en massa fina bilder. Jag får kanske se till att ha det kortare objektivet på kameran lite oftare, så att hon får plats i bild, och ta det jag kallar för skräpbilder.

Idag följde Lenny och kameran med på en liten promenad bort till en fotbollsplan, men Evelina var jätteledsen och ville absolut inte ligga i vagnen så vi var bara där en liten stund och det hanns inte tas så många bilder. Thone var iallafall jätteduktig när hon var lös på fotbollsplanen, och fick även gå lös några korta bitar under promenaden.

23 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: