Thones första promenad

Idag gick Lenny ut en sväng med Evelina, Thyra och Lhine, och under tiden så tog jag ut Thone på en promenad. Vi har som sagt mest varit hemma sedan hon flyttade hit, och inte gått någon riktig promenad förrän idag. Det blev förstås bara en liten kortis, men vi var ute i en halvtimme ungefär. Det fanns så mycket att se och lukta på. Både spännande och lite läskiga saker, och allt fick ta sin tid.

Jag hade laddat fickorna med torrfoderkulor så att vi kunde träna på att gå fint i kopplet om det skulle behövas, men det gjorde det inte. Thone snirklade mest omkring runt mina fötter, och det fick hon belöning för emellanåt. Det är ju i närheten jag vill ha henne, inte längst ut dragandes i kopplet.

Vi mötte några människor och en hund, och då plockade jag fram en godis som hon fick jaga längs marken istället för att kasta sig ut i kopplet för att hälsa. När vi gick förbi i närheten av en skola kom en hel flock med ungar springande och ville klappa, och det blev femtioelva följdfrågor när jag svarade att dom inte fick det. Thone är väldigt glad och utåt, så nu innan hon har lärt sig kommandon som ”Sitt” och ”Vänta” så ska det inte hälsas.

Efter vår lilla promenad verkade Thone tycka att det var skönt att komma hem igen. Eftersom hon inte rastade sig något under promenaden så släppte jag ut henne på tomten, och hon satte sig och kissade direkt. ”Ah, vad skönt! Äntligen hemma på min egen tomt där jag kan kissa!”.

5 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: