Landslagshäng

Idag hade landslaget i freestyle och heelwork to music en träff i Linköping hundungdoms nya hall, och från 14.00 skulle de ha tävlingsträning som man fick komma och titta på om man ville. Vi bor ju jättenära, så jag tog med mig Evelina, Thyra och Thone och åkte bort dit en stund. Bra miljöträning för alla tre, och kul för mig att träffa några FS/HTM-kompisar.

För Thyra var det nog väldigt nyttigt att komma in i en tävlingsmiljö, och inte få göra ett endaste dugg. På senaste tävlingen började hon ladda redan i bilen, och hela hon vibrerade. Kan ju säga att det känns lite sådär inför SM, där HTM:en alltid går först. Det blir ett par timmars väntan, plus att jag kommer gå in på planen utan henne och köra med Lhine först.

Thone ville inte gå in över tröskeln till hallen, men så snart jag hade lyft in henne så tog hon allt med ro. Att det spelades hög musik verkade hon bara tycka var häftigt, och när det blev avbrott för en inspelad röst så blev hon väldigt nyfiken på musikspelaren. Hon hälsade glatt på folk, utan att var för på, och tittade nyfiket på vad som hände inne på planen.

Evelina tyckte som vanligt att det var kul att få hänga med. När hon inte satt i mitt knä eller i min famn så satt hon nöjt i sitt babyskydd. Hon somnade till och med en stund. Under tiden som Evelina inte satt i babyskyddet fick Thone ligga i buren med Thyra. Det var första gången som hon blev instängd i buren, och det var väl sådär halvkul. Hon gnisslade lite en stund, men sen slappnade hon av och lade sig och sov.

Jag hade förväntat mig att det skulle bli lite kaos när vi skulle gå in och ut ur hallen, men alltihopa gick ganska så smidigt. Thone är än så länge väldigt duktig i kopplet, och går gärna nära barnvagnen.

31 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: