Vaccinationstid bokad, till slut

Jag har haft ett antal veckor på mig att ringa och boka tid för Thones 12-veckorsvaccination, men det samtalet blev inte av förrän idag. Bara tanken av att behöva åka till veterinären gör att jag får en klump i halsen. Trots att jag inte var där när Rhiva kämpade för sina sista andetag så har jag en otäck bild i huvudet av hur det såg ut. Det känns som att den bilden aldrig kommer försvinna, trots att jag aldrig ens sett den.

Först funderade jag på att boka tid hos någon annan veterinärklinik än Valla, men det blev Valla ändå och jag bad även att få veterinären som hade hand om Rhiva. Kanske ett konstigt val, fast med tanke på hur jag känner för att behöva åka till veterinären så känns det rätt för mig. Då får jag en veterinär som vet hur hon ska bemöta mig, och skulle jag råka börja gråta så slipper jag förklara mig.

Nu hoppas jag förstås att jag inte kommer ha tid att tänka på vad som hände när jag var på Valla senast, och eftersom att jag blir tvungen att åka själv med både Evelina och Thone så kommer jag nog ha fullt upp.

28 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: