Systerträff i Hälla

Idag var det dags att åka och hämta hundmat i Hälla igen. Den går åt lite fortare nu, så idag blev det att hämta 40 kilo istället för 20 kilo som jag brukar. Jag hade egentligen velat hämta hundmaten medan det fortfarande var ljust ute, då jag inte tycker om att köra i regn och mörker, men så skickade mamma ett sms och frågade om vi kunde komma 17.00 för då kunde alla systrarna i Glimtkullen få träffas och leka en stund.

Förutom brorsan Bingo som flyttade till pappa Trazzel på Gotland så bor alla systrarna i Östergötland. Jag trodde att vi skulle bli lite sena, då Evelina tydligen blev jättetrött av att bara få höra att vi skulle åka till mormor och morfar. Hon brukar alltid sova sig igenom besöken i Hälla… Jag tyckte att hon kunde behöva få äta innan vi åkte, men det var inte lätt att väcka henne.

Sena blev vi, men var ändå där först med någon minuts marginal. Lekdejten började lite lugnt, men sen blev det livat i luckan och idag var Thone den som var tuffast. Emellanåt var hon nästan lite taskig mot sina systrar. Under tiden låg Evelina i vagnen, och sov förstås. Iallafall tills morfar kom ut och försökte få liv i henne, och så snart hon vaknat och jag plockade upp henne så snodde han åt sig henne.

Efter en stunds busande så åkte Mio hem till Vadstena, medan vi andra gick in och tog en fika. Mammas Olga var trött och försökte gå och lägga sig, men Thone såg till att hålla igång leken med sina två systrar tills vi åkte hem vid 20.30. Evelina höll sig faktiskt vaken under tiden, åt en stund och satt sedan tyst och snällt i mitt knä.

Nu sover båda bebisarna väldigt gott!

22 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: