Det är inte bara hundarna som ska tränas…

… utan Evelina ska träna sin nacke en stund om dagen också. Tidigare har det inte gått något vidare. Dels har det varit väldigt fumligt när vi försökt lägga henne på mage, vilket hon inte uppskattat ett dugg. Sedan har hon knappt lyft huvudet, utan gnott med ansiktet neråt. Efter att hon upptäckte sina händer blev det ju inte bättre, för då lade hon sig och snuttade på dom istället.

Sist vi var på BVC så kollade jag hur sjuksköterskan gjorde när hon lade Evelina på mage, och där har hon minsann alltid visat att hon visst kan lyfta på huvudet, så sedan dess har det gått bättre här hemma. I tisdags läste jag ett inlägg och nackträning i en mammagrupp på Facebook, där flera tipsade om att lägga en ihoprullad handduk under bebisen bröstkorg.

Det var jag förstås tvungen att prova igår, och vilken skillnad! Idag fick Lenny lägga Evelina på mage, och så satt jag beredd med kameran. Hon lyfte huvudet mycket igår, och ännu mer idag och såg ut att tänka ”Wow!” när hon upptäckte hur mycket det fanns att se. Gulleungen.

24 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: