2 månader

Idag fyller vår lilla prinsessa 2 månader, och därmed var det dags för 2-månaderskontroll på BVC och läkarbesök. På BVC var det vägning och mätning som vanligt, och så fick vi berätta hur vi hade haft det sen sist. Idag hade vi inte tusen frågor, och kunde glatt berätta att saker och ting har fungerat riktigt bra. Evelina har ju haft lite krångel med magen, men nu de senaste dagarna har det varit mindre magknip och därmed mindre skrik.

Det var ett snabbt och smidigt besök idag. Evelina var tyst och glad, och den här gången kissade hon bara ner undersökningsbordet. Förra gången var det både kiss- bajs- och kräkkalas…

Dagens vikt landade på 5000 gram och hon var 57.6 centimeter lång, så nu hade hon inte ökat lika mycket som hon gjort tidigare. Sedan födseln har hon gått upp 1935 gram, växt 6.6 centimeter på längden och 5.5 centimeter runt huvudet. Vad fort det går!

Läkarbesöket var också snabbt avklarat, och Evelina fick MVG i uppförande. Hon tittade med stora ögon på läkaren och smilade åt honom när han gick igenom henne från topp till tå. Allt var som det skulle, och det kändes ju himla bra. En perfekt liten bebis!

11 september, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “2 månader”

  1. Annica:

    Skönt att allt var bra med Evelina

  2. Pia:

    Härligt att allt gick bra och var bra.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: