11 veckor


Världens finaste Evelina, med sin gulliga frisyr hon får när hon är nybadad.

Älskade lilla unge. Hon gjorde mig tårögd igår när jag försökte banvandra, och hon satt i sin pappas famn med högt huvud och tittade nyfiket på allt runt omkring. Hon skötte sig verkligen helt strålande igår. Smilade åt alla som kom fram och hälsade på henne, och en del fick lite joller tillbaka som svar. Det kanske kommer att ändras, men just nu är Evelina en väldigt nyfiken och social bebis.

Det var nog bara två gånger som hon blev ledsen igår. Ena gången var när hon vaknade efter att vi kommit fram, och det var då jag blev avbruten mitt i musikinlämningen och fick gå ut och amma henne. Ett par timmar senare, när hon förmodligen hade somnat för natten, så vaknade hon när jag var taskig och bytte blöja på henne. Annars så var hon en nöjd bebis.

När hon inte var i min eller Lennys famn så satt hon på ett bord i babyskyddet och pysslade med sin lilla handduk eller pratade med sin humla som hänger på handtaget. Lenny hade filmat en liten snutt när jag och Thyra gjorde vår andra start, och vilken blick Evelina fick när vår låt började. Hon kände säkert igen den sen hon låg i magen, för hon var ju med både på NM, Höstrocken, SM, AFEC-finalen, Dans i Degerfors och Vårrocken. På några ställen sjöng hon med också.

26 september, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “11 veckor”

  1. Nina:

    Duktig liten tjej och väldigt söt

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: