Valphalsbandsjakt

En av dom roligaste grejerna med att skaffa valp, det är ju att köpa saker! Nu är ju inte ekonomin den bästa när jag är mammaledig och vi behöver egentligen inte köpa något, men ett eget halsband tänkte jag iallafall att valpen skulle få. Jag trodde att Lenny skulle protestera när jag sa att vi behövde åka och köpa ett valphalsband, men han kom inte ens med förslaget att jag kunde göra det någon dag medan han jobbade.

Idag var iallafall dagen då vi skulle åka och köpa det där lilla gulliga halsbandet, men efter att varit inne och tittat i tre djuraffärer så konstaterade vi att valpen nog får ärva Lhines gamla valphalsband och koppel som jag sparat. Gott om halsband fanns det, men det var inte många som var värt pengarna liksom. Hittade vi något som såg lite vettigt ut, då fanns det bara i pyttesmått eller jättestort. Surt!

Nu är det iallafall bestämt vilken valp vi ska ha, och hon har nog även fått ett namn. Den här gången har det inte gått att plocka namnet ur stamtavlan, som jag gjorde med Lhine och Rhiva, och det har inte varit lätt att komma på något bra namn. Förslagen har varit många, men har inte känts helt rätt eller så har det varit för likt Thyra och Lhine. Men så idag dök ett namn upp som jag tänkt på för länge sen, när det inte var ett dugg aktuellt med valp, och som passar bra ihop med Thyra och Lhine.

Jag vet bara en annan hund med det namnet, och får hoppas att ägaren inte ser det som en namnstöld, men jag hade faktiskt tänkt på det namnet långt innan jag såg på Facebook vad hennes valp skulle kallas. Då svor jag lite, men smaken är som baken och ibland är den tydligen lika. Fast vem vet, jag kanske hinner ändra mig gällande namn femtioelva gånger till innan tisdag.

27 augusti, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: