Tredje och sista

Fortfarande tänker jag väldigt ofta på Rhiva, bland annat för att jag är en sån som kommer ihåg datum vare sig jag vill det eller ej. Idag är det ett sånt datum. För två år sedan var vi på SKK:s utställning i Norrköping, där hon blev 2:a i unghundsklass med CK och Lhine vann jaktklassen med CK.

Idag för ett år sedan gjorde vi vår tredje och sista start i lydnadsklass I och tog titeln LPI. Den tredje och sista lydnadstävlingen och den tredje och sista titeln. En blöt och ruggig kvällstävling, där jag hade med mig en tickande bomb inne på planen. Bara efter två starter hade Rhiva kommit på hur jävla kul det var att tävla lydnad. Allt var ju kul i hennes värld, men på den tävlingen sprakade det lite extra om henne redan från start.

17 augusti, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Tredje och sista”

  1. Malin:

    Men vad har hänt med Rhiva? Har du inte kvar henne? Jag följer din blogg men detta måste jag ha missat. Snälla, svara här eller i bloggen.
    Med vänlig hälsning, Malin
    SVAR: Rhiva avled i mars.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: