Multitasking

Tre eller gärna fyra händer vore inte helt fel just nu, så man kan ha barnvagnen i ena handen, klickern i den andra och godiset i den tredje… Ett par extra ögon vore inte dumt heller.

Idag kunde jag väntat tills Lenny kom hem innan jag gick ut och tränade med hundarna, men det gjorde jag ju inte. Jag väntade inte heller tills Evelina sov, utan det fick bli ett träningspass där jag stod och skakade på vagnen med ena handen samtidigt. Ett stillastående, och faktiskt bra, pass. Det var kanske inga jättevettiga grejer vi tränade på, men vi gjorde det ordentligt iallafall och både Thyra och Lhine blev trötta.

Dessutom tycker jag att det var väldigt duktigt av hundarna att inte bry sig om att vagnen skakades så nära inpå dom, men dom har väl lärt sig nu att vagnen liksom igår i deras liv nu. Att matte och vagnen sitter ihop.

13 augusti, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: