1 månad

Alltså hjälp, var tar tiden vägen? Idag fyller Evelina redan 1 månad. Dagarna verkligen springer förbi. Vi hinner ju gå upp så är det kväll och dags att sova igen. Det känns som att Evelina växer så det knakar! Kroppen är fastare, magen rundare och benen har börjat bli knubbiga. När Lenny har henne i famnen så ser jag att hon fortfarande är en liten plutt, och det får hon gärna vara ett tag till.

På dagens BVC-besök blev hon både vägd och mätt, och nu väger hon 4020 gram och är 54 centimeter lång. Det är en ökning på nästan 1 kilo och 3 centimeter sedan hon föddes. Kan man bromsa tiden lite?

Efter besöket på BVC så åkte vi till Toys”R”Us för att köpa en present till Evelina. Lenny var lite orolig över hur dyrt det skulle bli, men jag hade bara tänkt mig någon liten leksak för en hundring eller två. Det slutade med att vi åkte hem med ett babygym, med rörliga bågar och som spelar två olika melodier, och det var inte jag som valde ut det. Pappas bortskämda lilla prinsessa…

11 augusti, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “1 månad”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Så söt. Grattis på 1 månaders dagen 🙂

  2. Annika i Lindby:

    Precis som en prinsessa ska ha det 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: