Vi bara går och går


Bild från i söndags.

Vad jag njuter av våra långpromenader! Det är så himla skönt att inte ha ont någonstans. Trots foglossningarna så kämpade jag ju på så länge det gick för att hundarna skulle få sina långpromenader, men sen kunde jag liksom inte göra mer resten av den dagen. Nu har kroppen återhämtat sig riktigt bra efter förlossningen och foglossningarna är puts väck!

När vi bodde i Linghem gick vi nästan alltid samma runda för att få till en långpromenad, vilket vi typ var tvungna att göra om vi inte skulle gå zick-zack längs alla smågator. Det behöver vi verkligen inte göra här, och det är inte alls svårt att få en timme att gå.

Jag tror att jag redan har lyckats hitta en liten morgonrutin som passar in bra så att Evelina sover sig genom hela promenaden. Det tar sin lilla tid innan vi kommer ut, men eftersom att hundarna kan morgonrasta sig på tomten så har vi ingen brådska direkt heller. Det får ta den tid det tar med amningar, frukost, blöjbyten och påklädning. Huvudsaken är ju att vi kommer ut nån gång iallafall.

22 juli, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Vi bara går och går”

  1. Nettan:

    Snart har ni nog fått bra dagsrutiner som passar alla.

  2. Linda:

    O när man precis fått till en rutin så byts den ut mot en ny 😉

  3. Pia och Hamlet:

    Å så skönt att du mår bra och kan promenera.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: