Sorgligt minne

Facebook har verkligen sina för- och nackdelar. Idag blev jag påmind av minnes-grejen att det var 1 år sedan jag och Rhiva debuterade i lydnadsklass I. Usch, det känns så hemskt att vi inte fick komma längre än så. Eller ja, tre starter gjorde vi ju och tog LPI, men ni fattar ju vad jag menar.

Då för 1 år sedan var det en väldigt nervös dag, och dessutom sommarens varmaste dag. Det var så varmt att jag funderade på om det ens var värt att åka. Tävlingen var på Valdemarsviks brukshundklubb, och där visste jag att det fanns en slang att duscha hundarna med. Rhiva fick sig ett par duschar efter platsliggningen när vi väntade på vår tur, men hon blev visst lite för blöt. Under läggande under gång, när jag var på väg tillbaka till henne så kunde hon inte låta bli att skaka sig och råkade ställa sig upp.

Trots värmen höll vi ihop riktigt bra båda två. När två hundar rök ihop utanför planen lyckades jag hålla huvudet kallt och backade iväg med Rhiva nos mot näsa för att hon skulle hålla kvar fokuset hos mig. 172 poäng fick vi ihop och tog vårat första 1:a pris i klassen. En 2:a placering blev det också.

23 juli, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Sorgligt minne”

  1. Åsa:

    <3

    Jag har inte den där minnesfunktionen på fb, alldeles för mycket jag inte vill bli påmind om helt oförhappandes…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: