Rallylydnads-SM 2015

Thyras dotter Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster, 4 år, startade igår på rallylydnads-SM tillsammans med matte Zandra för tredje året i rad. I gårdagens kvalomgång fick de 93 poäng, vilket räckte till en 10:e placering och därmed gick de vidare till sin tredje SM-final!

I dagens SM-final fick de 94.8 poäng, vilket ledde till att de klättrade upp till en 7:e placering! För tredje året i rad placerade de sig inom topp-10! Alla tre åren har de dessutom lyckats klättrat uppåt i resultatlistan efter finalen. 5:e, 9:e och 7:e placering har de slutat på. Ett jättestort grattis!

26 juli, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Rallylydnads-SM 2015”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Tack för grattis och tack för förtroendet att förvalta en otrolig liten hund. Utan henne hade jag aldrig kommit så långt. <3 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: