Premiärtur med barnvagnen

Kroppen var inte riktigt redo för det, och jag blev likblek i ansiktet ett par gånger så vi fick stanna till och vänta på att jag fick färgen tillbaka, men nu under kvällen tog jag, Lenny och Evelina en liten premiärtur med vagnen. Det gick inte fort eftersom att jag knappt kan gå, men det var väldigt skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Nu längtar jag jättemycket efter att kunna gå ut på långpromenad tillsammans med Evelina, Thyra och Lhine!

14 juli, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Premiärtur med barnvagnen”

  1. Cecilia:

    Grattis till en jättefin liten tjej!!

  2. Elin G:

    Vilken kämpe du är Sandra! Jag blir lika imponerad av dig varje gång jag läser om allt du går igenom. Ha det riktigt bra nu och grattis igen till er söta flicka.

  3. Pia och Hamlet:

    Men hur söt? ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: