På bättringsväg

Igår morse ringde jag tillbaka till BB igen, och jag hade turen att få prata med samma person som jag pratade med i fredags kväll. Det blev att åka in till special-BB, igen, för att visa upp bröstet och hyra en elektrisk pump. De fick även ta sig en titt på Evelina, för när jag klädde på henne så upptäckte jag att hon var jätteirriterad i armhålan.

Medan jag fick prova den elektriska pumpen så blev Evelina ompysslad. En barnläkare kom och tittade på henne innan vi fick åka hem, och hon trodde att ett par dagar med hydrokortisonsalva skulle göra susen. Det var ett par riktigt stora stenar som lättade från mina axlar efter besöket på special-bb!

Dessutom så upptäckte jag idag, när vi skulle åka in till special-BB, att jag både kunde gå och sitta normalt igen! Det firades med att jag, Evelina och hundarna tog en långpromenad på eftermiddagen. Vi gick bort till en kiosk, där jag köpte en glass, och sen tog vi en paus i solen innan vi gick hem igen. Att kunna gå långpromenader igen är något som jag verkligen längtat efter, så det var hur skönt som helst att äntligen få röra på benen igen! Lite öm blev jag efteråt, men det var det helt klart värt.

Vi har varit ute på långpromenad idag med och utforskat lite nya vägar att gå. Ett tag hade jag ingen aning om var vi var, men vi knatade på och jag tänkte att om vi skulle hamna helt galet och inte orka hitta hem igen så kunde jag ju ringa Lenny så han fick komma och hämta oss. Det var inte mycket folk ute, så både Thyra och Lhine fick vara lösa större delen av promenaden. Dom är verkligen inte i någon superkondition just nu efter mina problem med foglossningar, så dom är nog ännu gladare än mig att vi kan gå ut och bara gå och gå och gå igen.

19 juli, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: