Hur tänkte jag egentligen?

Om en vecka är det en HTM- och freestyletävling här i Linköping, en gigantisk sådan då det har varit ganska fattigt med tävlingar hittills i år. Eftersom att tävlingen är så nära, bara drygt 15 minuter med bil, så passade jag på att anmäla både Thyra och Lhine. Det är fyra dagar efter beräknat förlossningsdatum, så antingen är nybliven mamma eller ganska så frustrerad över att Pyret inte vill komma ut…

Är jag nybliven mamma till dess så är ju tävling inget att tänka på, även om Pyret är punktlig, och är jag inte det så lär väl inte kroppen må ett dugg bättre än vad den gör nu. Ska det dessutom vara lika varmt som det är nu så lär jag knappt kunna röra mig. Jag har inte känt mig speciellt svullen tidigare, men värmen gör att mina fötter sväller upp direkt. Dessutom så är foglossningarna inget att leka med längre.

Igår eftermiddag fick hundarna träna en deciliter var, utan att jag höll något direkt tempo, och på kvällen var jag hur stel som helst. Idag har vi bara tagit det lugnt, som alla andra dagar den senaste tiden, men nu under kvällen tog jag och Lenny en promenad bort till affären med hundarna. Det är inte långt, och ska normalt ta 10 minuter ungefär att gå bort dit, men fram och tillbaka tog det över en timme.

I Thyras program rör jag mig inte speciellt snabbt, men Lhines program innehåller både ett högre tempo samt lite hopp och skutt och hur jag tänkte att kroppen ska hålla för det vet jag inte. Ibland är man inte så smart. Nej, det känns inte som att det kommer bli något tävlande för oss. Känns inte särskilt snällt att tävla utan att kunna träna innan heller.

Jag hoppas förstås att Pyret vill komma ut någon gång under nästa vecka, och annars så får nog jag och hundarna nöja oss med att vara åskådare på tävlingen. Visserligen kanske tävlingsnerverna och lite håll i gång kan dra igång det hela, men frågan är ju om det är värt det. Ett svårt val, men ett par Panodil kanske kan göra smärtorna av foglossningarna lättare. Aja, det är bara att vänta och se vad som händer och om vi lyckas få till någon träning under veckan. Det är ju kul att tävla, och det är på hemmaplan…

4 juli, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: