”Grattis, en liten tjej har kommit”

Då var det beräknade förlossningsdatumet här, men Pyret har inte visat några tecken på att vilja komma ut idag… Jag tror och hoppas att det är dags imorgon, men blir inte förvånad om jag får gå över och vänta på igångsättning.

Några som däremot hade lite mer bråttom ut var Trazzel och Sashas valpar. 21.16 fick jag nämligen ett sms från mamma där det stog ”Grattis, en liten tjej har kommit.”. Nu två timmar senare så är dom fem stycken, fördelat på fyra tikar och en hane. Perfekt fördelning! Härligt med ett par tikar att få välja bland, utan att de varken är för få eller för många.

7 juli, 2015 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “”Grattis, en liten tjej har kommit””

 1. Linda:

  Grattis! Vad roligt!

 2. Elin:

  Grattis!

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Så himla skoj, grattis till dig och alla inblandade! 😀

 4. Karin:

  Nej men oj, vad kul !!
  Härligt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: