Trött åskådare på agility-SM

Årets agility-SM arrangeras här i Linköping, och dessutom inte alls långt härifrån, så det kändes ju som ett absolut måste att åka och titta en stund. Det kändes dock lite löjligt att behöva ta bilen bort när det var gångavstånd… Stackars Lhine fick stanna hemma imorse, vilket hon inte alls var nöjd med! Hon stod och tryckte vid dörren och med hängande svans protesterade hon med sitt mumlande ljud när jag sa åt henne att gå in och lägga sig hos husse i sängen istället.

Det blev ett riktigt sommarväder idag, så efter att suttit i gräset och tittat på den sista delen av largeklassen så fick jag och Thyra söka skydd från värmen uppe på den svala läktaren istället. Jätteskönt tyckte Thyra som somnade direkt på den kalla betongen.

Efter att vi sett drygt halva mediumklassen så kom Lenny och lämnade av Lhine, då han skulle iväg en sväng, och hon blev helt överlycklig när hon också fick vara med och mingla runt på SM. I röran lyckades vi hitta Nathalie, Ayax och Minna och gick en promenad med dom innan jag kände att det var dags att åka hem. Jag hade gärna varit kvar längre och tittat, men min kropp orkar verkligen inte. Vi får åka och titta en stund imorgon igen istället.

27 juni, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Trött åskådare på agility-SM”

  1. Åsa:

    Kul att du orkade en stund iaf!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: