Spännande grannar…

På uteplatsen som gränsar till våran tomt så bor det en kanin, som brukar få komma ut och skutta lös… Lhine står gärna i buskarna och studerar den i sin utebur, och när den är lös så hänger även Thyra på då kanin och hare var hennes favoritvilt i apporteringsträningen.

I början var jag lite nervös för kaninens skull, men jag tror att både Thyra och Lhine har förstått att man bara får se men absolut inte röra. Dom får inte vara ute själva när kaninen är lös, och så fort dom har blivit det minsta upphetsade har jag sagt åt dom att gå bort från staketet. Lhine hade ganska mycket kanin på hjärnan ett tag och plöjde igenom våra rabatter och tassade längs häcken för att se om det kanske fanns fler kaniner, eller katter.

Ovanpå bor nämligen två katter också, varav den ena tar sig upp på sin balkong genom att hoppa upp från våra utemöbler på framsidan. Den biten är inte inhägnad än, så det händer titt som tätt när vi sitter i vardagsrummet att den smyger omkring där. Sen när hela tomten är inhägnad hoppas jag att katten har så mycket vett att den inte hoppar in över staketet, utan kommer på någon annan väg att ta sig upp på balkongen.

21 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: