Lite träning på tomten

Jag kommer helt klart sakna gräsplanen vi hade precis utanför vår gamla lägenhets uteplats, men det finns en hel del utrymme för träning på vår nya tomt och vi har hittat ett antal gräsplaner i närheten på promenaderna vi gått i veckan. Det var faktiskt en grej jag var lite nervös för när vi skulle flytta hit, att det inte skulle finnas några bra grönområden inom gångavstånd.

Både igår och idag har jag och hundarna varit ute på tomten och kört lite kvällsträning, och det har känts hur lyxigt som helst att bara kunna ta på sig skorna och träningsvästen och öppna någon av dörrarna till uteplatserna för att gå ut och träna. Något vi kan göra precis när som helst när vi känner för det. Igår passade vi på medan vi väntade på pizzabudet, och idag gick vi ut och tränade innan kvällsmaten.

Hela program får vi inte plats att köra igenom, men små bitar iallafall och längs baksidan av lägenheten kan jag och Lhine till exempel träna överdrivet långa sträckor för att sedan göra ett byte och röra oss åt andra hållet igen. När hela tomten är inhägnad, och det inte står kompostgaller i vägen, så kommer vi även kunna göra vinklar. Sen så har vi betydligt närmare till brukshundklubben nu och kommer ha ännu närmare till hundungdoms område när det är klart, och så kan vi ju bara packa en väska och gå en liten bit när vi vill träna på ett större område.

4 juni, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lite träning på tomten”

  1. Jenny Widebeck:

    Spännande med flytt – nya området låter härligt tycker jag 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: