Grattis Sara och Vittra, Zandra och Lystra!

Igår var Sara med Thyradottern Vittra, LPI RLD N RLD A TJH(RHD) Höstglädjens Quick-Witted och Zandra med Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster och tävlade rallylydnad.

I Matfors fick Sara och Vittra sitt första godkända resultat i mästarklass, med 91 poäng och klassvinst! Zandra och Lystra var i Fagersta där de fick ett godkänt resultat i mästarklass, med 100 poäng och klassvinst! Stort grattis till er allihopa!

29 juni, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Sara och Vittra, Zandra och Lystra!”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Tack så mycket! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: