En torr och blöt midsommar…

Torr, då det var vatten i snapsglaset och coca-cola i vinglaset. Blöt, då det regnade i stort sett hela dagen. Varken sillmiddagen eller den grillade maten på kvällen åts utomhus… Lite trist! Det hade ju inte varit helt fel att sitta ute hela dagen, i solen med en iskall coca-cola i handen.

Gårdagen, och den här dagen, har iallafall spenderats ute hos mina föräldrar. Thyra och Lhine tyckte som vanligt att det var jättekul att få åka ut till Hälla, även om Thyra tyckte att det var lite tråkigt att det inte hände mer. Att bara vara inne är inte hennes grej, utan hon hade nog räknat med att vi skulle hitta på något kul eller iallafall haft två utedagar i trädgården. Men som sagt, vädret…

Jag sov bort lite tid på eftermiddagen, och på kvällen fick pappa och Lenny stå ute i regnet och grilla. Vi åt tills vi fick matkoma, och snasket som både mamma och jag hade köpt var det ingen som var sugen på alls. Efter maten blev det kortspel, två omgångar plump, tills sent inpå natten.

20 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: