Äntligen färdigflyttade!

Det blev en lång flytt det här. Förra måndagen kämpade pappa och lillebror med två stora lass, och i tisdags, innan tiden för det stora släpet jag hyrt gick, ut så åkte jag och Lenny och hämtade ett halvt lass. Lennys lillasyster var och fyllde sin bil med grejer i onsdags, och i lördags fyllde jag och Lenny upp bagaget i min bil samt dammsugade av golven och samlade ihop resterande grejer i ett rum.

Idag hyrde vi ett mindre släp, och fick bärhjälp av Lennys mamma för att hämta de sista grejerna och tömma våra två förråd. Först såg det ut som att vi inte skulle lyckas få med oss allt, men vi packade nästan lika bra som min pappa och hade till och med kunnat få plats med lite till. Pappa skulle varit med och hjälpt till efter jobbet, och lät nästan lite besviken när jag ringde och berättade att vi redan var klara.

Nu är den gamla lägenheten tom, och det känns bara så himla skönt! På onsdag, och eventuellt fredag, tar vi tag i den sista biten – flyttstädningen. Egentligen har vi hela månaden på oss, men de som ska flytta in efter oss har hört av sig och vill gärna flytta in tidigare så då fick vi en spark i baken att sätta lite fart.

8 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: