16 juni 2011


Silla, Bacill och Lhine.

Det händer inte så mycket här om dagarna, vilket inte ger något vettigt att blogga om heller… men den här kvällen, för fyra år sedan, hände tre roliga grejer på en gång!

Då var jag, mamma och vår valpköpare Emma på Motala BK och tävlade lydnad, och resultatet blev tre stycken 1:a priser! Lhine tog sin andra 1:a i elitklass, med klassvinst till och med! Mamma och Bacill tog sin tredje 1:a i klass I och titeln LPI, och om jag inte minns fel så blev det även klassvinst. Emma och Thyradottern/Lhines halvsyster Silla tog också sin tredje 1:a i klass I och titeln LPI, med en 2:a placering.

16 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: