Vi har tränat!

Ja, kors i taket! Både i tisdags och idag så har jag och Lhine varit ute och tränat en liten stund. Tanken är att vi ska köra tre pass i veckan fram till tävlingen som är om två veckor. Under de två passen som vi kört nu i veckan har vi mest tränat på en och samma position, den som vi missade helt på programdebuten i mars.

Vi kommer nog behöva träna på mindre delar och även köra igenom hela programmet ett par gånger, men för att få till det så måste jag kolla på filmerna från programdebuten för det är flera bitar och övergångar som jag inte alls kommer ihåg. Himla tur att jag har det på film!

Jag trodde att det skulle vara tungt och besvärligt att träna, men det gick mycket lättare än vad jag föreställt mig. Dessutom blev jag väldigt glad när jag insåg att jag faktiskt får plats i träningsvästen fortfarande. Jag kan förstås inte ha några leksaker i ryggfickan och den sitter inte så snyggt, men den går att dra igen utan att den trycker på magen och jag kan ha godis i fickorna.

9 maj, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: