Två timmar på bruksa

När jag, mamma och Cattis ändå skulle ses idag så passade vi på att träffas på Linköpings brukshundklubb för att träna. Det blev ett kärt återseende mellan Trazzel och Cattis, och även Lhinesonen Nemo blev jätteglad över att få se ”brorsan” igen. Innan vi satte igång med träningen så gick vi en liten sväng, så att Trazzel och Nemo fick känna av varandra efter att varit isär i närmare 1 1/2 vecka.

Jag fick uppgiften att ställa upp en elitlydnadsplan åt mamma, Ingrid och Hicka, vilket var ett bra tag sedan så jag höll på att glömma bort att ställa upp ett zäta. Sedan kommenderade jag mamma två varv genom elitmomenten. Det kändes lite ledsamt att själv inte ha någon hund att träna lydnad med, och att jag i helgen inte kommer vara med på Höstglädjens lydnadshelg. Tanken är att jag ska åka och titta en stund iallafall, men vi får se vad jag orkar imorgon efter den här dagen.

Efter att mamma och Cattis tränat klart så fick de roa Thyra medan jag tränade HTM med Lhine en stund. Det blev faktiskt veckans andra träningspass, för vi körde lite grann i tisdags också. Idag tränade vi både längre och mer, och jag tror att vi gick igenom de flesta positionerna och bytena som vi har i vårat program. Ett pass till får det bli helgen, så att vi får till de där tre passen per vecka som jag har tänkt. Någon genomkörare av programmet har det dock inte blivit än, så det får vi se till att bocka av i helgen.

Även om jag känner mig halvt handikappad på grund av smärta nu efteråt så var det riktigt skönt att komma iväg och träna ordentligt. Både Thyra och Lhine verkar väldigt trötta och nöjda dom också.

15 maj, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: