Tre år sedan Thyra tog HTMI!

Igår var det tre år sedan jag och Thyra gjorde vår tredje start i heelwork to music klass I. Jag skäms nästan lite när jag tittar på filmen, men ärligt talat så kunde inte jag mer om HTM än sådär då. Första starten gjorde vi mest för skojs skull, för att testa och se vad det skulle räcka till och sen blev det två starter till.

Väldigt fina poäng fick vi iallafall, och vann klassen av tolv ekipage, trots att jag tappade bort mig i musiken och avslutade programmet för tidigt. Ett par timmar senare samma dag så vann vi även freestyle klass III och fick vårat andra cert!

2 maj, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: