En, två, tre!


Trazzel, Thyra och Lhine.

Efter min och Thyras roadtrip till Oskarshamn och tillbaka så har vi tre hundar igen. Trazzel, LPI Höstglädjens Hearts Burst Into Fire, som är son till Thyra halvsyster Ingrid, LPI LPII LPIII Höstglädjens Is Mot Eld, ska bo här till nästa helg.

Han har bara varit här i knappt ett dygn, men smälter in jättebra! Lhine, som inte är sådär jätteförtjust i andra hundar, har inte sagt ett enda ont ord till honom. Jag trodde att hon skulle muttra lite igår kväll när vi kom hem, men icke. När Trazzel sprang in i hallen så sprang hon efter och nosade igenom honom och blev istället lite spattig. Att en släkting kom på besök var tydligen roligt, och det gjorde inte ens något att han hoppade upp i sängen när hon låg där.

Idag har vi varit ute och åkt igen, för att ögonlysa Trazzel i Katrineholm, och hundarna såg ut att trivas väldigt bra tillsammans i bilen. Att ha tre hundar igen, även om det bara är för ett litet tag, känns inte ett dugg konstigt utan snarare väldigt bra. Trots att Trazzel är ung, 2 1/2 år, så är han inte till några besvär alls. Han är av samma skrot och korn som jag är van vid liksom, och det lär säkert bli tomt sen när han åker hem till Gotland igen.

7 maj, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “En, två, tre!”

  1. Rebecca Och Edda:

    Vilken härlig bild! Släktskap syns verkligen.

  2. johanna:

    vad söta de är! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: