En timme i hundhagen

Idag skippade vi morgonpromenaden, och istället så åkte vi till hundhagen där hundarna fick härja fritt i en timme. Jag tror att det framförallt var väldigt uppskattat av Trazzel som har fått gå i koppel eller lina under tiden som han har varit här. Alla tre drog ett rejält rejs när vi kom dit, men sen stod Lhine mest med huvudet i ett hål och letade efter möss. Thyra och Trazzel var lite smartare och passade på att njuta av friheten och sprang omkring medan jag vandrade kors och tvärs i hagen.

Jag hade med en boll i snöre som jag turades om att kasta åt Thyra och Trazzel också, och så hade dom en stunds dragkamp. Efter en timme packade vi ihop och åkte hem, och sedan var det väldigt tyst och lugnt här hemma ett par timmar när alla tre nöjt låg och sov lite här och där.

13 maj, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: