En riktigt tung dag, igen

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt, då jag vaknade gråtandes efter en jättehemsk dröm. Egentligen var inte drömmen i sig hemsk, men det kändes helt fruktansvärt när jag vaknade och insåg att det bara varit en dröm. Allting hade känts så verkligt. I drömmen var jag, Thyra och Lhine ute på promenad här i Linghem, och så såg vi Lenny komma hemkörande efter jobbet.

Han saktade ner för att stanna vid oss, och då klättrar något vitt över till baksätet från hans lilla bagageutrymme och hoppar fram i framsätet. Rhiva! Fy fan så glad jag blev, och Rhiva med. Jag sjönk ner på knä i glädjetårar, och när Lenny öppnade bildörren kastade sig Rhiva in i min famn och jag kramade om henne hårt och grät och snorade mot hennes hals.

Sen vaknade jag, med Thyra och Lhine sittandes vid sängkanten oroligt stirrandes på mig. Tårarna rann, snoret rann och det stramade i halsen. Tårarna ville inte sluta rinna, så där låg jag och grät en bra stund och hela dagen har jag känt mig jätteledsen och nere.

18 maj, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En riktigt tung dag, igen”

  1. Annika:

    Jag känner så med dig <3 Det är ju så hemskt att du behövde vara med om detta. Lilla Fina Rhiva <3 Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: