Bye, bye april!

April var väl ingen höjdarmånad för Thyra och Lhine direkt. Dom har mest bara fått vara hundar. Motivationen till att träna med dom var lika med noll, men nu under maj måste jag och Lhine komma igång och träna igen. Tyvärr har inte hon några valpar i magen, och efter att brutit ihop och gråtit hysteriskt som ett litet barn i ett par dagar så anmälde jag henne till en HTM-tävling. Om vi kommer iväg på den tävlingen är det min kropp som får avgöra.

Mycket annat har dock hänt. I slutet av mars köpte jag en nyare bil, och tre veckor senare blev den gamla såld! Sommardäcken till min förrförra bil lyckades jag också få sålda, så sen kunde jag betala av en stor del på den nya bilen. Jag fick mina gamla Jeppe-grindar sålda innan jag ens hann lägga ut dom på annons, och i helgen som var hittade jag Jeppe-grindar till den nya bilen till salu i Norrköping.

Efter att lagt intresse på en himla massa lägenheter sedan i januari så fick jag och Lenny äntligen erbjudande om att få åka och titta på en. Bottenvåning och uteplats med gräsplätt har känts som ett måste för mig, som ska få ihop det med hundar, barnvagn och bebis, och det här var en hörnlägenhet med utgång på både fram- och baksida med gräsmatta runt tre sidor. En mindre tomt alltså! Efter att räknat ordentligt så bestämde vi oss för att tacka ja, och fick lägenheten! Redan 1:a juni blir det flytt!

1 maj, 2015 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bye, bye april!”

 1. Åsa:

  Vad tråkigt att det inte blev några valpar 🙁

 2. Nina:

  Så roligt,och om en månad. Det är ju ändå lite positivt i det tråkiga. Då är det bara att börja packa 🙂 men ta det lugnt så du inte får så ont.

 3. Cecilia:

  Hej, vill bara ge mig till känna då jag är här och kikar ibland. Hittade hit i mitt sökande efter valp (vår gamle golden fick somna in i mars och i slutet på maj får vi hem vår valp) och blev jätteinspirerad av dig och dina fina hundar! Lycka till med allt spännande du har framför dig i vår 🙂
  Hälsningar Cecilia

 4. Karin:

  Va kul med flytt, låter som att det blir bra vid den nya bostaden. Härligt med en liten tomt 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: