Svartvitt besök

Igår hörde Nathalie av sig och frågade om vi kunde passa Minna idag, och vi hade inget annat planerat så hon var välkommen. Eller ja, Thyra och Lhine hade väl ropat ”Neeej!” i kör om dom kunnat prata. Deras blickar och suckar när jag varit och hämtat Minna ute på parkeringen i morse…

Minna hon spatserade rakt in, och medan vi andra försökte sova en stund till så styrde hon omkring och jonglerade med bollar. Det blev lugnt efter en stund och jag tror att vi alla slumrade till, men så tassade Minna upp för att lägga sig någon annanstans och råkade väl trampa lite på Lhine som blev sur och fräste ifrån.

Efter det så var Minna klarvaken igen, och försökte fiska efter en hand som ville leka med henne. Hon stod bredvid sängen och svingade upp en boll med snöre i sängen, och drog sedan sakta ner den igen. Det var lite komiskt att se hur hon verkligen försökte att få napp.

Idag var det inte riktigt samma valp som var här förrförra veckan, utan hon både röjde och provade sig fram lite mer. Hoppade upp i sängen och studsade, var helt plötsligt uppe i soffan och stod med frambenen på bordet, välte glas och fick tokspel och sprang runt med en pinglande boll i snöre. Lite mer action än sist om man säger så.

Vi har haft jättefint väder här idag, så vi spenderade allihopa rätt mycket tid på uteplatsen. Där kunde jag sitta i solen och slappa medan hundarna styrde med sitt. Thyra och Lhine smaskade på ett varsitt gammalt märgben medan Minna röjde runt med alla roliga leksaker en stund innan hon också tog ett märgben och lade sig bredvid Thyra. När Thyra avbröt bentuggandet för att gå och kissa, då tassade Minna efter och gjorde samma sak. Ha, ha!

20 april, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: