Svartvit flugfångare

I tisdags och idag har vi haft besök av Nathalies border collievalp Minna. Thyra och Lhine har väl varit sådär lagom roade av det, och jag fick världens blick av Lhine imorse när jag kom in med Minna efter att hämtat henne ute på parkeringen. Jag tycker inte det varit några bekymmer alls, och har knappt märkt av att hon varit här förutom att jag behöva ha lite koll på klockan för att komma ihåg att ta ut henne med jämna mellanrum.

Hon har roat sig väldigt bra själv. Lekt med leksaker eller tuggat på gamla märgben. I morse upptäckte hon att vi hade flugor ute i köket, så då blev det flugjakt en stund innan jag stängde för till köket för att hon inte skulle bli helt manisk och knäpp. Fast lite rolig var hon att titta på. Minna kände sig lite mer bekväm med Thyra och Lhine idag än i tisdags, så hon gjorde ett gott försök att leka med Thyra under eftermiddagen. Hon hängde sig fast i snöret till en boll som Thyra hade i munnen, så Minna hade dragkamp med Thyra medan Thyra morrande höll emot och hoppades på att valpen skulle släppa snart.

10 april, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: