Fröken flamsbralla

Hon var inte helt lätt, men jag hade bara mig själv att skylla. Vi hade för kul, och glömde bort vardagslydnad och regler. Det var en period då hon faktiskt orsakade en hel del tårar av frustration, men hon var en otroligt rolig hund att träna med. Hon ifrågasatte aldrig nånting, och gav alltid allt även om det alltid inte blev så som jag hade tänkt. Helt klart den roligaste hunden av mina tre flickor. Hon var en riktig pajas, som inte bara lockade fram skratt hos mig utan även hos andra. Dessutom så fanns det inget ont i henne, ingen dominans mot andra hundar, utan tack vare hennes barnslighet så funkade hon med allt och alla.

26 april, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Fröken flamsbralla”

  1. Annica:

    Så fint du skriver om din Rhiva. Saknaden är stor och man har bara minnena kvar. Så tråkigt att det inte blev några nya Rhivasyskon. Kram

  2. Åza:

    Hon var fantastisk att lära känna. Utifrån var hon otroligt charmig.
    Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: